Om 11Design A/S

11Design har udviklet design for mere end 250 organisationer i Danmark og udlandet. Der findes ikke to ens organisationer. 11Design har derfor udviklet en metode, som tager hensyn til den enkelte organisations unikke position, baserer sig på indlevelse i organisationens verden og retter sig mod at skabe markante resultater i et tæt samarbejde med organisationens aktører.

I 1985 gik 11 af Danmarks mest markante designere sammen i Eleven Danes Design - nu 11Design. Den bærende ide var at tilbyde organisationer og virksomheder professionel assistance inden for flere designdiscipliner. Design og kommunikation på tværs af designdiscipliner er fortsat den bærende tanke i 11Design, som ejes af Steffen Gulmann, der var med til at grundlægge Eleven Danes Design.

11Designs arbejde har vakt opsigt både i Danmark og internationalt, og er gennem årene blevet belønnet med adskillige priser og international anerkendelse.

11Design er certificeret efter ISO DS/EN 9001:2000 og er godkendt som leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service).

<